Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ευχαριστήριο του ΑΟ Πύργου για το τουρνουά «Κώστας Λιούλιος»

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του διήμερου εκδηλώσεων μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του.

Το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Κώστας Λιούλιος» αποτελούσε για μας ένα χρέος απέναντι στον αείμνηστο Κώστα που πάντα έλεγε «θέλω το γήπεδο μας να γεμίζει από παιδιά και δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα» και αυτό έγινε την Πέμπτη 20/06 στον Πύργο με πάνω από 400 μικρούς αθλητές. 

Ευχαριστούμε 

• όλες τις Ακαδημίες που έλαβαν μέρος, τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς τους για την συμμετοχή αλλά και το ήθος που επέδειξαν. 
• τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη, τον Περιφ. Σύμβουλο κ. Ντ. Μπάρδα, τον πρόεδρο της ΕΠΣΤ κ. Θαν. Μπουτζιώλη και τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Γιαν. Καλλιτζάκη για την παρουσία τους και τις απονομές στα παιδιά.
• τους γιατρούς και νοσηλευτές Δ. Νάτσινα, Γ. Παρδάλη, Δ. Παπανδρέου, Β. Μάντζιου και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ Τρικάλων για την πολύτιμη βοήθεια τους στους αγώνες.
• την βουλευτή Τρικάλων κ. Παν. Δριτσέλη, τον Δήμαρχο κ. Δημ. Παπαστέργιο, τους αντιδημάρχους κ. Άκη Αναστασίου και Γιαν. Κωτούλα καθώς και τα περισσότερα από 700 άτομα που τίμησαν με την παρουσία τους την Παρασκευή 21/06 τον χορό της Ακαδημίας μας.
• τους χορηγούς μας, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τις επιχειρήσεις ΒΗΤΑΣ Α.Ε., ΥΠΕΡTOURS, πρακτορείο ΟΠΑΠ ΜΟΥΤΣΙΑΚΑΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ ανταλλακτικά και ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την πολύτιμη υποστήριξη τους.

Τέλος ευχαριστούμε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την κάλυψη και προβολή των εκδηλώσεων.

* Οι τυχεροί αριθμοί των λαχνών της λαχειοφόρου μας είναι : 0614 για την TV 43’, 0966 για το Laptop, 0857 για το ποδήλατο και 2135 για το κινητό τηλέφωνο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή