Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εξάρθρωση κυκλώματος λαθροδιακινητών με αστυνομικούς στον Έβρο

   Εξαρθρώθηκε στον Έβρο κύκλωμα λαθροδιακινητών με αστυνομικούς οι οποίοι είχαν και συνεργούς σε Τουρκία και Βουλγαρία.

   Ειδικότερα, παρακολουθούνταν εδώ και καιρό οι δύο αρχιφύλακες οι οποίοι κινούσαν τα νήματα της διακίνησης από τους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ και σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησαν τις πράξεις τους ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής περισσότερων αστυνομικών στην υπόθεση.

   Οι δυο συλληφθέντες αστυνομικοί ήταν οι προϊστάμενοι στα περίπολα ελέγχου στον Έβρο και όταν ήταν να περάσουν παράτυποι μετανάστες κανόνιζαν να βρίσκονται τα περίπολα στην αντίθετη κατεύθυνση. Έπειτα, αφού περνούσαν ανενόχλητοι οι μετανάστες, τους έπαιρναν με μικρά βανάκια και τους μετέφεραν προς την ηπειρωτική χώρα.

    Κάθε φορά όμως που στα περίπολα μπορεί να ήταν κάποιος αστυνομικός που θα υποψιαζόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ο προϊστάμενος ειδοποιούσε τον ιδιώτη συνεργό που έκανε τον ενδιάμεσο και εκείνος με τη σειρά του ειδοποιούσε στην Τουρκία ένα μέλος του κυκλώματος ώστε να μην περάσουν τους αλλοδαπούς.

   Είχαν μέχρι και θερμικές κάμερες για να μπορούν να εντοπίζουν τυχόν αστυνομικούς που μπορεί να ήθελαν να τους αποκαλύψουν.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, για κάθε άτομο που περνούσε από την Τουρκία στην Ελλάδα οι αστυνομικοί έπαιρναν τουλάχιστον 150 ευρώ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή