Ελλάδα

​Εξάρθρωση σπείρας που «πλάσαρε» ναρκωτικά στην Κεφαλονιά

23 Dec 2018

   Ομάδα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Κεφαλονιά εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αργοστολίου, μετά από έρευνα μηνών.

   Χθες το βράδυ συνελήφθησαν, στην περιοχή του λιμένα Πόρου Κεφαλληνίας και στην περιοχή του Αργοστολίου, τα δύο βασικά της μέλη, ένας 27χρονος και ένας 65χρονος, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο μέλη της.

   Σε έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή βράχου, βάρους 53 γραμμαρίων, ηλεκτρική ζυγαριά ακριβείας, δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, 2 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 475 ευρώ.

   Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

   Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.