Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εξιχνίαση δύο ανθρωποκτονιών

Δύο ανθρωποκτονίες, ενός 75χρονου και ενός 21χρονου, που διαπράχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 75χρονος εντοπίστηκε νεκρός τον περασμένο Απρίλιο, στο διαμέρισμα όπου διέμενε. Δράστης είναι ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος διαπληκτίστηκε με τον 75χρονο και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε 26 φορές. Μετά έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας μαζί του το μαχαίρι, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Επίσης, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 21χρονου Αφγανού, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος στις 2 Ιουνίου και κατέληξε κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο.

Δράστες είναι δύο άνδρες από το Μπαγκλαντές, ηλικίας 24 και 26 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, πριν προλάβουν να διαφύγουν με πλαστά έγγραφα στην Τουρκία.

Οι συλληφθέντες συναντήθηκαν με τον 21χρονο στην Αθήνα και διαπληκτίστηκαν έντονα μαζί του. Ο ένας από τους δύο κατάφερε δύο χτυπήματα με μαχαίρι στο θύμα, ενώ ο άλλος το χτυπούσε με γροθιές.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή