Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας

Συνελήφθη ως δράστης ένα άτομο, κατηγορούμενο για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, ενώ ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη συνεργοί του

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας. 

Ως δράστης συνελήφθη την (25-12-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 36χρονος, κατηγορούμενος για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. 

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν δύο συνεργοί του, ηλικίας 43 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, την (25-12-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα ο 36χρονος μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς του, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και διέφυγαν.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη ο 36χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχεθήκαν διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, (8.000) ρούπια, το χρηματικό ποσό των (203,56) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι τρεις δράστες κατά το διήμερο (24/25-12-2018) διέπραξαν ακόμη μία απόπειρα κλοπής και τρεις κλοπές σε ισάριθμες οικίες, κατά τις οποίες αποκόμισαν συνολικά διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (502) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή