Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εξιχνιάστηκε ληστεία που διαπράχθηκε στην Λάρισα

Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, η ληστεία που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στην Λάρισα σε βάρος 36χρονου προσωρινά υπευθύνου καταστήματος.
 
Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Λάρισας ως δράστης, από Αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, 37χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
 
Επιπλέον, συνελήφθη 40χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  
 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 37χρονος προσποιούμενος τον πελάτη εισήλθε σε κατάστημα «μίνι – μάρκετ», ιδιοκτησίας 34χρονης και με την απειλή μαχαιριού σε βάρος του προσωρινά υπευθύνου του καταστήματος, αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.
 
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των Αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε στην οικία 40χρονου στην περιοχή της Λάρισας, όπου αμφότεροι συνελήφθησαν.
 
Κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, τηλεκάρτα με υπολείμματα ηρωίνης, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε κατά την ληστεία, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.   
Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή