Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ειδήσεις

«Έχουμε … χιονόπεδιλα»

Τι απαντά η εταιρεία διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.
 
Μπορεί να χρειάστηκε …2 μέρες να απαντήσει η εταιρεία διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου, αλλά στην απάντησή της, ισχυρίζεται πως το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου έχει …χιονοπέδιλα «Με όρους όμως και προϋποθέσεις που βάζει η διοίκηση της Εταιρίας και όχι οι ιδιώτες ενοικιαστές εξοπλισμού», όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά…
Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Δεν ισχύει τίποτε από όσα λέγονται ή μεταφέρονται ή διαδίδονται στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο σχετικά με την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου. Απεναντίας όλα είναι διαφορετικά. Και χιονοπέδιλα υπάρχουν και σκι –  snowboard και παιδικά έλκηθρα και ότι άλλο χρειάζεται για την άψογη και ομαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Με όρους όμως και προϋποθέσεις που βάζει η διοίκηση της Εταιρίας και όχι οι ιδιώτες ενοικιαστές εξοπλισμού. Και αυτό με άμεση ωφέλεια  των επισκεπτών και των χρηστών του χιονοδρομικού, στις δύσκολες εποχές που περνάμε»…

Ταυτόχρονα προστίθεται πως «Και δοθείσης της ευκαιρίας να γνωρίσουμε στους φίλους μας, λάτρεις του Χιονοδρομικού ότι για πρώτη φορά το Χιονοδρομικό είναι απαλλαγμένο από χρέη και υποχρεώσεις προς τρίτους. Η Συνεταιριστική και το δάνειο της δεν υπάρχει πλέον. Με ενέργειες του Δήμου Πύλης και της διοίκησης έχει αποπληρωθεί. Υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για κάθε χρήση.

Αγοράστηκε πλέον και είναι περιουσία της Μονομετοχικής η πλακέτα που κάθε χρόνο ενοικιάζονταν έναντι δυσβάστακτου χρηματικού ποσού. Έγιναν με τον καλύτερο τρόπο οι έλεγχοι και το σέρβις του LIFT. Είναι σε εξέλιξη  όλες οι ενέργειες για την νομιμοποίηση της λειτουργίας με την δημιουργία του φακέλου που απαιτείται και σε αγαστή συνεργασία με το Δασαρχείο Περτουλίου και την Πανεπιστημιακή διοίκησή του. Όμως, ως Διοίκηση του Χιονοδρομικού, ως πυξίδα έχουμε την ασφάλεια των επισκεπτών μας, την τάξη και την σειρά.

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε όσα λέγονται από την μεριά των ιδιωτών ενοικιαστών  και ιδίως στο σκέλος της απόδοσης υψηλών ενοικίων γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ. Και κλείνοντας λέμε σε κάθε κατεύθυνση ότι, σεβόμαστε τους επαγγελματίες του χώρου τότε και μόνο τότε, όταν υπάρχει σεβασμός στους χρήστες του Χιονοδρομικού και στους πολυπληθείς φίλους του, γιατί αυτοί δίνουν αξία στο Περτούλι, στην ευρύτερη περιοχή και στον Δήμο Πύλης. Καλούμε για μία ακόμη φορά τους Θεσσαλούς, τους Θεσσαλονικείς, τους Αθηναίους και όλους τους φίλους. Εμείς θα σταθούμε δίπλα τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή