Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Φάρσαλα: Περιπετειώδης σύλληψη κατηγορούμενων για κλοπές

Συνελήφθησαν στα Φάρσαλα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 27χρονος και 21χρονος, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της αντίστασης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι 2 δράστες, σήμερα τα ξημερώματα, αρχικά διέρρηξαν τουριστικό λεωφορείο, ιδιοκτησίας 61χρονου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μικρό αριθμό μεταλλικών νομισμάτων τουρκικής προέλευσης και στην συνέχεια, αφαίρεσαν το ΙΧΦ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 43χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο, πλησίον του λεωφορείου και στη συνέχεια αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από 2 καταστήματα (ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, καφετέρια) διάφορα αντικείμενα.  

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των Αστυνομικών οι δράστες εντοπίστηκαν στην πόλη των Φαρσάλων, όπου και συνελήφθησαν. Κατά τη σύλληψή τους, ο 27χρονος αντιστάθηκε, απωθώντας έναν από τους Αστυνομικούς.  

Στην κατοχή του 27χρονου, αλλά και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του προαναφερόμενου οχήματος που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο πλησίον καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρυσαφικά – κοσμήματα, εξαρτήματα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, είδη ένδυσης και υπόδησης, των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Επιπλέον, το αφαιρεθέν φορτηγό και τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα νομίσματα που βρέθηκαν, αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή