Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΦΟΙ Αχ. Μπαλάφα: Έρχεται επίδειξη με τις εταιρείες Stanley και Black + Decker στα Τρίκαλα

Ολοήμερη εκδήλωση με δοκιμές, προσφορές και πολλές κληρώσεις!

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την τελευταία επιτυχημένη παρουσίαση γνωστής εταιρίας εργαλείων, οι Αφοί Αχ. Μπαλάφα επιστρέφουν με ακόμη μία Παρουσίαση-Demo με τις κορυφαίες εταιρίες Stanley και Black + Decker.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στις από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 στο χώρο του καταστήματος, στην οδό Καρδίτσης 57 και υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες να εξερευνήσουν εργαλεία υψηλής απόδοσης και αντοχής.

Σε μια ολοήμερη εκδήλωση επιδείξεων και δοκιμών, ο εκάστοτε επαγγελματίας, αλλά και ο ενδιαφερόμενος ερασιτέχνης, θα δύναται να δει αλλά και να τεστάρει όλη τη γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων των εταιρειών Stanley και Black + Decker, καθώς και να επωφεληθεί από προσφορές και κληρώσεις!

Αδράξτε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας και να κερδίσετε εκπληκτικά δώρα από την κορυφαία ποιότητα των εργαλείων Stanley και Black + Decker. Δοκιμάστε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία και βρείτε τα καλύτερα για τις δικές σας ανάγκες.

Παρουσίαση DEMO Stanley & Black + Decker

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

08:00 – 20:00

Καρδίτσης 57, Τρίκαλα

 

Μπορείτε να τους βρείτε:

ΑΦΟΙ ΑΧ. ΜΠΑΛΑΦΑ

Καρδίτσης 57, Τρίκαλα.

Τηλ.: 24310 27017

Instagram: afoi.ax.mpalafa | Facebook: Afoi ax mpalafa

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή