Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Φορτωμένος» ο …παππούς

Συνελήφθη στην Εγνατία Οδό, κατηγορούμενος για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και του Τελωνειακού Κώδικα.

Συνελήφθη στην Εγνατία Οδό (διόδια Ανάληψης) από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 77χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και του τελωνειακού κώδικα.
 
Ο 77χρονος, εντοπίστηκε να μεταφέρει με ΙΧΕ αυτοκίνητο, συσκευασία με χασίς βάρους 1.060 γραμμαρίων. Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ.
 
Σε έρευνες που διενεργηθήκαν στην οικία του και σε βοηθητικό χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 11 συσκευασίες με ποσότητες χασίς, συνολικού βάρους 3 κιλών και 214 γραμμαρίων, συσκευασία με μείγμα χασίς – καπνού, βάρους 31 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, βάρους 5 γραμμαρίων, 5 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, 3 συσκευασίες με ποσότητες αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 932 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, αναδιπλούμενο μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ. 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή