Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αφού δεν ήρθαν και τα …ΜΑΤ

Τεταμένη κατάσταση και πολύ …αμφισβήτηση για τον «έλεγχο» του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr έφτασε σήμερα το απόγευμα στο …αποκορύφωμά της η ένταση που υποβόσκει χρόνια τώρα στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων μετά τις τελευταίες εκλογές που οδήγησαν σε …ακυβερνησία και σε ορισμό «διοίκησης Πρωτοδικείου» τους τελευταίους μήνες.

Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, έπεσαν και κάτι …ξώφαλτσες, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων που …ακροβόλισε Αστυνομικούς πέριξ του χώρου…

Η αμφισβήτηση για το Μητρώο Σωματείων με δικαίωμα ψήφου είναι τεράστια και η «μάχη» για τον «έλεγχο» του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων σε πλήρη εξέλιξη μέχρι την κάλπη.

Οι Επικεφαλής των παρατάξεων μετά την …κλωτσοπατινάδα, συμφώνησαν σε έλεγχο του Μητρώου μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και έπειτα να οριστεί η ημερομηνία που θα στηθεί η κάλπη για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο πολύπαθο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων.

Το ΠΑΜΕ είχε καταγγείλει τις προηγούμενες ημέρες ότι επιχειρείται «νόθα» διαδικασία και με συλλαλητήριο απαίτησε «καθαρές εκλογές».
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή