Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Γαλάζια» βαρύτητα στον τομέα Δημόσιας Τάξης και ασφάλειας

Με Μάξιμο Χαρακόπουλο και Ηλία Βλαχογιάννη η διευρυμένη συνεδρίαση του Τομέα στην Λάρισα. 
 
Συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. ,πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα στο πλαίσιο της διευρυμένης συνεδρίασης του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του κόμματος. 
Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, καλωσόρισε τα στελέχη της παράταξης που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και  μετέφερε  τον χαιρετισμό του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην συνέχεια τόνισε την βαρύτητα που δίνει στον τομέα Δημόσια Τάξη και ασφάλεια η Ν.Δ. επισημαίνοντας πως «Οι πολίτες δικαιούνται να ζουν και να εργάζονται σε περιβάλλον απόλυτα ασφαλές και είναι υποχρέωση της Πολιτείας να εξασφαλίσει το αγαθό της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας σε όλους τους πολίτες της» για να προσθέσει πως «η αυριανή κυβέρνηση της Ν.Δ., θα αποκαταστήσει το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ενδυναμώσει τις μάχιμες Υπηρεσίες αυτής.  Θα επανασυστήσει κρίσιμες Υπηρεσίες που καταργήθηκαν αναίτια, κατ "επιταγή" της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος, όπως την Ομάδα  «Δέλτα» και θα χορηγήσει και το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών σε υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ.

Την ίδια μέριμνα θα δείξουμε και για την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που την θυμόμαστε μόνο όταν την έχουμε ανάγκη. Με απαρχαιωμένο στόλο, ελλιπή μέσα  και γερασμένο προσωπικό ,προσπαθεί υπό αντίξοες συνθήκες, να ανταπεξέλθει στην πολλή δύσκολη αποστολή της. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την ομογενοποίηση του προσωπικού και την καλύτερη αξιοποίησή του».

Από την πλευρά του ο Συντονιστής του Τομέα Ηλίας Βλαχογιάννης τόνισε μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «για μας στην Ν.Δ., το αγαθό της ασφάλειας του Πολίτη, είναι εκ των ων, ουκ άνευ. Η επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει προτεραιότητα στην δημόσια Τάξη και ασφάλεια.

Εστίες "ανομίας" και "άβατα", δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ,σε μια ευνομούμενη Πολιτεία. Όσοι για  μικροπολιτικούς  λόγους και σκοπιμότητες ,προσφέρουν άλλοθι και πολιτική κάλυψη ,σε "ταραξίες και μπαχαλάκηδες", θα πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνο κακό προκαλούν στο κοινωνικό σύνολο.  Η ιδιαίτερη μέριμνα για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, θα είναι υψηλή προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ.».

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Θεσσαλίας, τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας, τα Προεδρεία των Ενώσεων Θεσσαλίας, Σύνδεσμοι Απόστρατων, στελέχη του κόμματος κ.α.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή