Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγαπούλα τον …Αντωνίου

Ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο ο διορισμός και η μετάταξη Παρθένη

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία μετακίνησης της θέσης του κ. Δημήτρη Παρθένη από την θέση του επιμελητή Β΄ Αγγειοχειρουργικής στο Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό», στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Μετά από τις εσπευσμένες επιτυχείς προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας, μέσα σε μια εβδομάδα να εκδώσει δυο ΦΕΚ – αποδοχής της παραίτησής του από την διοίκηση του  Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων (30 Μαΐου 2019) και τον διορισμό του στο Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό» (31 Μαΐου 2019) –  με διαφορά μεταξύ τους μόλις 1 ημέρας, σειρά  έχει, η διαδικασία μετάταξης του από το «Λαϊκό» στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, πριν ο πρωθυπουργός επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να προκηρυχτούν και επίσημα οι επικείμενες εθνικές εκλογές.

Η μετάταξη έχει ήδη περάσει από την 1η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής), έχοντας την σύμφωνη γνώμη της και τώρα πια όλα θα κριθούν τις επόμενες ώρες στην 5η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας) και στο αν τελικά συμφωνήσει και υπογράψει ο διοικητής της, κ. Νέστορας Αντωνίου.

Ασφαλείς πληροφορίες του trikalanews.gr λένε ότι ο κ. Δ. Παρθένης δεν έχει πλέον την στήριξη από όλους τους βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, το πρωτοφανές από άποψη χρόνου γεγονός, την στιγμή που η συνήθης διαδικασία ανάλογων περιπτώσεων – διορισμών και μετατάξεων –  υπαλλήλων στο Ελληνικό Δημόσιο είναι τουλάχιστον κάποιοι μήνες… έως χρόνια,   έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Νοσοκομείο Τρικάλων καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του trikalanews.gr γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, δεν θέλουν τον κ. Παρθένη ξανά στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Το ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο της περίπτωσης διορισμού και μετάταξης του κ. Δημήτρη Παρθένη, πρώην διοικητή του Γ.Ν.Τ., συζητείται όχι μόνο στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, αλλά και στην πόλη των Τρικάλων και όχι μόνο.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή