Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Άγγλος» ο Χρήστος Σταϊκούρας

Πιο Άγγλος και από τους Άγγλους ο Χρήστος ΣταΪκούρας ο οποίος κατέφτασε 10 λεπτά νωρίτερα για τα εγκαίνια της ΔΗΜ.ΤΟ Καλαμπάκας της ΝΔ.

 Ευτυχώς που βρέθηκε στο σημείο ο Γιώργος Γεωργίου και τον υποδέχτηκε μέχρι να έρθουν όλοι οι υπόλοιποι και αποφεύχθηκαν έτσι τα παράπονα περί αργοπορίας…

 Αξιοπερίεργο είναι ότι ο κ. ΣταΪκούρας εντόπισε ένα ζευγάρι σε παρακείμενη καφετέρια που τραβούσε φωτογραφία τον ίδιο, οπότε συμμόρφωσε το σακάκι του και πήγε εκεί όπου ζήτησε το κινητό του ζευγαριού θέλοντας να τους βγάλει και αυτός με τη σειρά του μία φωτογραφία αποδεικνύοντας το πόσο ευχάριστος και προσιτός τύπος είναι.

 Συγκεκριμένα, παρουσία πλήθους στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος έγιναν τα εγκαίνια της ΔΗΜ.ΤΟ Καλαμπάκας της ΝΔ εκφράζοντας τον διακαή πόθο τους για την εκ νέου επάνοδο της παράταξης στις επόμενες εκλογές.

 Στην τελετή εκτός του κ. Σταϊκούρα παρευρέθηκε ο βουλευτής Τρικάλων και Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, καθώς και πολλά μέλη της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

 Η έναρξη της τελετής άρχισε με τον αγιασμό που τελέστηκε από του τοπικούς θρησκευτικούς παράγοντες και στη συνέχεια πήρε το λόγο η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ  κα Μαρία Σιουπέρη η οποία καλωσόρισε τον κ. ΣταΪκούρα και όλους τους παρευρισκόμενους καλώντας τους να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην ανοικοδόμηση της παλιάς αίγλης της παράταξης ακόμη και με την επίτευξη αυτοδυναμίας.

  Έπειτα, πήρε τον λόγο ο κ. ΣταΪκούρας ο οποίος τόνισε την προβληματική πολιτική της κυβέρνησης όσον αφορά την οικονομία καθώς και τα εθνικού ενδιαφέροντος ζητήματα.

 Τέλος, ο κ. ΣταΪκούρας ‘’ζυμώθηκε’’ με πολλούς από τους παρευρισκόμενους ανταλλάσοντας απόψεις και επιχειρήματα σχετικά με το πώς θα επανέλθει η παράταξη εκεί που της αξίζει να είναι.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή