​Για 2η χρονιά οι ποδηλατικοί αγώνες στον Δήμο Πύλης

Για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Πύλης φιλοξένησε τους Ποδηλατικούς Αγώνες «BIKE-ODYSSEY» που διοργανώνει Ο  Σύλλογος  Φίλων Αθλητισμού Γέρακα Αθηνών με την συνεργασία με το BIKE—EXPORT.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε  8ημερη διαδρομή ορεινής  Ποδηλασίας ξεκινώντας  από την περασμένη Κυριακή  18 Ιουνίου, από την Σμίξη Γρεβενών, Μέτσοβο, Πύλη Τρικάλων  όπου τερμάτισαν  οι πρώτες Αθλητές την δεύτερη ημέρα Δευτέρα  19 Ιουνίου στον χώρο του Δημαρχείου, που τους παραχωρήθηκε από τον Δήμο Πύλης  αρωγός  αυτής της διοργάνωσης. 

Το βράδυ  έγιναν οι βραβεύσεις στους τρείς πρώτους από τον δημοτικό Σύμβουλο Κων/νο  Κρούπη, την Πρόεδρο  της ΤΚ. Πύλης Μαρίνα Πανάγου, τον Διευθυντή του Γυμνασίου Πύλης Βασίλειο Πανάγου και  από το μέλος του  ΟΠΟΠ Πύλης Αλέξανδρο Σχορετσιανίτη.

Αμέσως μετά οι συμμετέχοντες Αθλητές παρακολούθησαν σχετικό βίντεο  από την διαδρομή που διήνυσαν στις δυο ημέρες της δύσκολης διαδρομής τους.

Να σημειώσουμε  ότι συμμετείχαν Αθλητές βασικά Έλληνες αλλά και από την Βουλγαρία, Ρωσία, Σερβία, Ισραήλ, Αυστραλία.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή