Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Για 4η συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση στα πλαίσια του Startup Europe Week

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και την Επιστημονική Ένωση Digital Idea, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, πραγματοποίησαν με επιτυχία χθες Πέμπτη 14 Μαρτίου εκδήλωση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεοφυούς Επιχειρηματι-κότητας στη Λάρισα.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να παρουσιασθούν εργαλεία και μηχανισμοί στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας καθώς και καλές πρακτικές αυ-τών. Ειδικότερα, στην εκδήλωση μίλησαν οι κ.κ. Δ. Γάτος εκ μέρους της Συνε-ταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας για τους τρόπους χρηματοδότησης, Λ. Κο-ντός για το IN4CAPITAL (Πλατφόρμα Διασύνδεσης Επενδυτών) και Γ. Τζαμ-τζής για το Δίκτυο Πράξη και τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει.

Ακολούθησε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του επιχειρηματία Λευτέρη Πα-παγεωργίου, με τίτλο “Startups.  Από την ιδέα, στην παγκόσμια αγορά”, από τις εκδόσεις Φερενίκη. 

Για το βιβλίο μίλησαν ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ, ο εκδότης κ. Χρ. Ζαμπούνης και ο συγγραφέας ενώ την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Σ. Πολύ-ζος. Οι ομιλητές τόνισαν τη σπουδαιότητα και τη χρησιμότητα του βιβλίου κα-θώς μέσα από ιστορίες του διεθνούς επιχειρηματικού γίγνεσθαι, συνεντεύξεις με επιτυχημένους επιχειρηματίες και αφηγήσεις πραγματικών καταστάσεων, ο αναγνώστης παίρνει με εύκολο και εύληπτο τρόπο την πληροφορία για να ξε-κινήσει μια επιχείρηση και να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή