Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Για 5η χρονιά το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Τρικκαίων

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων, θα λειτουργήσουν το «Κοινωνικό Φροντιστήριο», παρέχοντας δωρεάν μαθήματα σε 30 άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές Λυκείου.

Δικαίωμα αίτησης έχουν οικογένειες με εισόδημα έως 14.000 ευρώ. Το όριο εισοδήματος δεν ισχύει για μαθητές των οποίων και οι δυο γονείς έχουν κάρτα ανεργίας, όπως επίσης και για παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών ή για παιδιά με φυσική απουσία γονέων.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα υποβάλλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων 

Η επιλογή των μαθητών στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας θα γίνει από  την Οργανωτική Επιτροπή της Κοινωνικής Δομής Ενισχυτικής Διδασκαλίας, σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας που θα προκύψει μετά από την αξιολόγηση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου και την διαθεσιμότητα που θα υπάρχει στα φροντιστήρια Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Το έντυπο της αίτησης διατίθεται στους ενδιαφερόμενους από το γραφείο του Τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης επί της οδού Γαριβάλδη 8 στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, έως 31 Ιουλίου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή