Αγιασμός για τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Τρικάλων

Η επίσημη και τυπική αρχή (μιας και ουσιαστικά δεν σταμάτησαν καθόλου οι δραστηριότητες) των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων είναι πλέον γεγονός με τον αγιασμό να σφραγίζει την έναρξη της νέας χορευτική περιόδου.

Σε μια ζεστή εκδήλωση, ευχές για υγεία και μια καλή χορευτική χρονιά, αντάλλαξαν παλιά, νέα μέλη και φίλοι των χορευτικών τμημάτων.
Ο πάτερ Αθανάσιος Αραπογιάννης ευλόγησε για μια ακόμη φορά τα χορευτικά τμήματα κι ευχήθηκε καλή σαρακατσάνικη χρονιά, εκμυστηρευόμενoς μάλιστα ότι κι ο ίδιος έχει σαρακατσάνικες ρίζες.

Με την παρουσία της, τίμησε την εκδήλωση η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων κυρία Νικολέτα Μπρουζούκη, η οποία με τη σειρά της ευχήθηκε σε όλους καλή χορευτική χρονιά, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, κυρίου Δημητρίου Παπαστεργίου και τόνισε ότι, όπως πάντα, ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων.

Στον αγιασμό παραβρέθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου, κύριος Χρήστος Μόρφος καθώς και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και μέλος των χορευτικών τμημάτων, κύριος Χρήστος Ρούσσας.

Υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων και τη νέα χρονιά θα είναι ο παιδαγωγός χορού κύριος Ιωάννης Κώτης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944844679 και 6976600842©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή