Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγιασμός – Ευχές και αποστολή στον ΑΟΤ ενόψει Γιαννιτσών

Το πρωί του Σαββάτου και μια μέρα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν (για το κύπελλο Ελλάδας στα Γιαννιτσά), τελέστηκε ο Αγιασμός για την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα.

Στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων στις 9 το πρωί παραβρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δημήτρης Μπαταγιάννης, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, υπάλληλοι, αλλά και φίλαθλοι του ΑΟΤ. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης, όπως και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Άκης Αναστασίου. Τον Αγιασμός τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Εφραίμ Γιαννάκος, ο οποίος στην ομιλία του ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στους παίκτες. Άλλωστε και ο ίδιος είναι ένας από τους φιλάθλους της ομάδας και όταν του δίνεται η ευκαιρία παρακολουθεί τα παιχνίδια. Στην συνέχεια όλοι πήραν την ευλογία του σταυρού, ενώ Αγιασμός έπεσε τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ευχές από μεγαλομέτοχο

Μετά την τέλεση του Αγιασμού για τον ΑΟ Τρίκαλα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δημήτρης Μπαταγιάννης μάζεψε κοντά του το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τους ευχήθηκε υγεία για τη νέα σεζόν που ξεκινά αύριο με τον αγώνα κυπέλλου στα Γιαννιτσά. Ενώ τους τόνισε ότι πιστεύει στην ποδοσφαιρική τους αξία και θεωρεί ότι αυτό μπορεί να πιστοποιηθεί και στον αγωνιστικό χώρο με τα αποτελέσματα. Κατέληξε ότι είναι μια πρόκληση για αυτούς ότι φοράνε την φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα, μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ώστε όλοι μαζί και κάνοντας ο καθένας σωστά την δουλειά του να έρθουν οι καρποί των κόπων της προσπάθειας στο τέλος της σεζόν.

Η αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στις 4.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών με  αντίπαλο τον ΑΣ Γιαννιτσών. Ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και είναι οι παρακάτω: Ράντι, Ρούνεϊ, Γιδόπουλος, Γιουκαρής, Γκατζολάρι, Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Ηλιάδης, Κατσαντώνης, Κούλπας, Μακρίδης, Μαλάι, Σταματάκος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Ταϊρης, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας.

Η αποστολή του ΑΟΤ θα αναχωρήσει για την Πέλλα το απόγευμα στις 4.30 και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «PELLA HOTEL».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή