Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγιασμός και έναρξη Κατηχητικού Σχολείου στον Ι.Ν. Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου

Αγαπητοί γονείς

Κοντά σε όσα κάνετε με κόπο και αγάπη για τα παιδιά σας μην αδιαφορήσετε για την ψυχή τους και την πνευματική προκοπή τους. Τα παιδιά και οι νέοι χρειάζονται περισσότερο βοήθεια και καθοδήγηση για να μπορέσουν να ακολουθήσουν το σωστό δρόμο και να προοδεύσουν.

Σκοπός του κατηχητικού σχολείου είναι να καλλιεργεί θερμή πίστη και προσωπική σχέση με τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο φίλο τους – τον Θεό. Να προστατεύει την ψυχή τους όταν τραυματίζεται και να αγαπούν τον πλησίον τους όπως ο Χριστός αγάπησε εμάς. Μέσα στις νεανικές συντροφιές θα πάρουν τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της ζωής με σύνεση, πίστη και θάρρος δίχως απογοήτευση και μελαγχολία.

Θα γίνουν δυνατοί γιατί θα έχουν ως πρότυπό τους Εκείνον (δηλ. το Χριστό) που είναι η δύναμη και το παν. Με αυτόν τον τρόπο θα αντισταθούν στις αρνητικές προκλήσεις της εποχής, θα γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι μέσα στην κοινωνία με αρχές, ιδανικό και ευγένεια ψυχής δημιουργώντας και αυτοί στο μέλλον μία σωστή και ευλογημένη οικογένεια. Οδηγήστε τα λοιπόν στις κατηχητικές συναντήσεις και δραστηριότητες της ενορίας μας όπου θα ωφεληθούν.

Ο αγιασμός και η έναρξη του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 4 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι.

Πληροφορίες
Πατήρ Βασίλειος Μπούκης, 6942474203
Μπουντούρη Σοφία, Θεολόγος 6972975101
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή