Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγιασμός των χορευτικών του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Ε.ΠΟ.Σ»

Της  Μαριάννας  Αποστόλου 

Εχθές το απόγευμα, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των χορευτικών του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Ε.ΠΟ.Σ» Κρηνίτσας, στα γραφεία του συλλόγου, πρώην Δημοτικό Σχολείο Κρηνίτσας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Γεώργιος Μούτος και ευχήθηκε καλή χορευτική χρονιά με υγεία και πίστη στην παράδοση.

Η πρόεδρος του συλλόγου Μαριάννα Αποστόλου καλωσόρισε τα παλιά αλλά και τα νέα μέλη του συλλόγου ευχήθηκε υγεία και καλή συνεργασία,  για να μπορέσει ο Σύλλογος και πάλι να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη. Οι εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα παιδιών και ενηλίκων συνεχίζονται και τα μαθήματα χορού θα αρχίσουν τον Οκτώβριο αφού πρώτα γίνει ο προγραμματισμός από τον χοροδιδάσκαλο, Ηλία Ζαχαράκη.

Ακολούθησε η βράβευση των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η Αθανασία, η Δήμητρα και η Φωτεινή πήραν τον έπαινο με τον οποίο το Δ.Σ. τις συγχαίρει για την επιτυχία τους και ένα δώρο, την 5η Ανθολογία της Ε.Ε.Λ.Σ.Π.Η που προσφέρθηκε από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών Συγγραφέων Πέντε Ηπείρων   για να «βρουν οι αξίες μέσα τους ψυχή και νου να ανθίσουν». Ως  Δ. Σ. ευχαριστούμε την Ε.Ε.Λ.Σ.Π.Η για την προσφορά αυτή. Οι επιτυχόντες που απουσίαζαν: Αθανάσιος, Αριάδνη, Γεωργία Ευαγγελία και Στέφανος, θα παραλάβουν τον έπαινο και το δώρο τους προσεχώς. Συγχαίρουμε τους επιτυχόντες και τους ευχόμαστε υγεία για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Μετά το πέρας του Αγιασμού το Δ.Σ. πρόσφερε σε όλους λουκούμια, κρύο νερό και ελληνικό καφέ σε όσους ήθελαν. Μετά την αποχώρηση των καλεσμένων (παιδιών και γονέων) έγινε ένας προγραμματισμός για τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου. Μεταξύ άλλων προτάθηκε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήρι για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε μια παράσταση τα Χριστούγεννα, να οργανώνουμε κατά διαστήματα περιπατητικές διαδρομές στο λόφο ώστε τα παιδιά να αγαπήσουν τη φύση και τη φυσική άσκηση και να αρχίσουμε, αφού πρώτα εξασφαλίσουμε ένα μικρό ψυγείο και ένα φούρνο μαθήματα μαγειρικής που θα ονομάσουμε “master chef” . Η δράση αυτή άρεσε ιδιαίτερα στα παιδιά καθώς μετά την επίδειξη θα δοκιμάζουν και θα αξιολογούν τις γεύσεις και την προσπάθεια των συμμετεχόντων. Η βραδιά έληξε όμορφα και το Δ.Σ. ευχήθηκε και πάλι  Υγεία σε όλους και Καλή Χορευτική Χρονιά στους χορευτές και στις χορεύτριες. 

Του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Ε.ΠΟ.Σ» Κρηνίτσας

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή