Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Άγιο» είχαν οι επιβαίνοντες ΙΧ σε τροχαίο στην Πύλη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο με εμπλεκόμενο ένα ΙΧ αυτοκίνητο και τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι, όπως φαίνεται κι απ’ τη φωτό, είχαν Άγιο, μιας και το ΙΧ ντελαπάρισε, χωρίς ωστόσο και στους τρεις τους να συμβεί κάτι το σοβαρό.

Συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα και περί τις 8:00 σύμφωνα με το Pylinews.gr,  ΙΧ όχημα με τρεις επιβαίνοντες, ένα ζευγάρι μεσήλικων κι έναν ηλικιωμένο, έχοντας πορεία από Στουρναραίικα προς Πύλης και στην «Πηγή των Θεών» λίγο μετά την γέφυρα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να καταλήξει με την οροφή του στην άσφαλτο, εικόνα που παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία.

Οι επιβαίνοντες κατάφεραν μόνοι τους να βγουν από το ντελαπαρισμένο ΙΧ και να καλέσουν βοήθεια. Στο σημείο προσέτρεξε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης, που μετέφερε τους επιβαίνοντες στο ΚΥ Πύλης, για την χορήγηση πρώτων βοηθειών, ενώ κατά πάσα πιθανότητα και για προληπτικούς λόγους να μεταφερθούν στο ΓΝ Τρικάλων για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή