Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Γκρίνιαξαν» και για την …ΣΕΦΑΑ Τρικάλων

Με καθόλου «καλό μάτι» δεν είδαν Δημοτικοί Σύμβουλοι την πρόσφατη επιστολή, ενώ ο Δήμαρχος αποκάλυψε αγωγή σε βάρος του ΟΑΕΔ.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr με καθόλου «καλό μάτι» δεν είδαν Δημοτικοί Σύμβουλοι των Τρικάλων, την πρόσφατη επιστολή από την ΣΕΦΑΑ Τρικάλων για την οικονομική της συνεισφορά στην τοπική οικονομία.
Πρώτος ο Γιώργος Καϊκης λέγοντας πως «τα 9 εκ. ευρώ δεν μπορούν να θεωρούνται "προσόν" όταν προέρχονται από τις τσέπες γονέων των φοιτητών», με τον Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να εστιάζει στην ανάγκη δημιουργίας φοιτητικής εστίας.
«Ενοχλήθηκα από την επιστολή», δήλωσε ο Δημήτρης Χατζηγάκης και πρόσθεσε «μου φάνηκε σαν να μας κάνουν …χάρη», για να προσθέσει «δεν κάνουν καλό τέτοιες ανακοινώσεις» και προέτρεψε «να συγκρατηθούν οι …καθηγητάδες»…
Αντίθετα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, σχολίασε πως «δεν μου έκανε κακή εντύπωση η επιστολή και την είδα ωε μια προσπάθεια να καλυφθεί ένα έλλειμμα γνώσης της κοινής γνώμης για την προσφορά της Σχολής στην τοπική κοινωνία και όχι ως …έπαρση του συντάκτη της επιστολής».
Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος, ανέφερε πως «δεν ΄΄βλέπω΄΄ να γίνονται φοιτητικές εστίες, το συζητήσαμε με τον ΟΑΕΔ λόγω της οφειλής του από τις Εργατικές Κατοικίες στην Σωτήρα αλλά το απέρριψαν ζητώντας να βρούμε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα αλλά και αυτό αποδείχθηκε ότι δεν ίσχυε» για να αποκαλύψει πως «κάναμε αγωγή για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χαθεί αυτή η οφειλή που υπάρχει»…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή