Αγναντιά Καλαμπάκας: Ηλεκτροσόκ…για 85χρονη με λογαριασμό 2.685ευρώ για 60τμ σπίτι!

Με ιστορία τρόμου μοιάζουν τα τιμολόγια ρεύματος που φθάνουν σε πολλά νοικοκυριά της περιοχής μας με τους ιδιοκτήτες-καταναλωτές να φλερτάρουν με το εγκεφαλικό κάθε φορά που ανοίγουν φάκελο λογαριασμού.

Μία από αυτές τις ιστορίες αναφέρει ο συμπολίτης μας Δημήτρης Δελιτζιάς στο trikalanews.gr, ο οποίος έλαβε- όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, λογαριασμό ρεύματος για το σπίτι της μητέρας του ύψους 2.685 ευρώ έναντι!

Και μην νομίζετε ότι η 85χρονη μητέρα του κ. Δελιτζιά, ζει σε κάποιο ανάκτορο αλλά σε ένα ταπεινό σπίτι μόλις 60τμ, στην Αγναντιά Καλαμπάκας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Δελιτζιάς, «Μόλις άνοιξα το φάκελο με το λογαριασμό, είπα: δεν μπορεί κάποιος μου κάνει πλάκα» ενώ συμπληρώνει ότι φυσικά στη μητέρα του είπε ότι πρόκειται για λογαριασμό μόλις 26 ευρώ περίπου, τον οποίο η ηλικιωμένη βρήκε και αρκετά υψηλό (και δίκιο είχε) μιας και όλοι καταλαβαίνουν ότι μία 85χρονη γυναίκα σε ένα χωριό της Καλαμπάκας, δεν μπορεί παρά να έχει μια ελάχιστη κατανάλωση.

Μπορεί να μην ανάβουν οι ηλικιωμένοι τα φώτα, αλλά τους τα ανάβουν οι εταιρείες ηλεκτροδότησης μια χαρά!©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή