Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγνοείται….η τύχη της μεταφοράς του ΟΑΕΔ σε ιδιόκτητο κτήριο στα Τρίκαλα

Από το 2021 που βγήκε η απόφαση δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική κινητικότητα για το θέμα

Παρόλο που η απόφαση της μεταφοράς των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ στο ιδιόκτητο κτήριο του Οργανισμού επί της οδού 5ου Συντάγματος εκδόθηκε από τον Ιούλιο του 2021, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση στην κατεύθυνση αυτή.

Στο κτήριο που υποτίθεται ότι θα μεταφερόταν και που άλλοτε λειτουργούσε ως Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση.

Θυμίζουμε ότι το Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας, έπαψε να λειτουργεί αιφνιδίως κατά την αρχή της οικονομικής κρίσης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Από τότε, ο εξοπλισμός που είχε στη διάθεσή του δωρίστηκε και εκποιήθηκε. Έμεινε μόνο το κτηριακό απόθεμα στην κυριότητα του ΟΑΕΔ και για ένα διάστημα φιλοξένησε ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων. Πλέον, είναι ένα έρημο ακίνητο, με σημαντικές φθορές που περιμένει την αξιοποίησή του.

Η απόφαση να μεταφερθεί εκεί ο ΟΑΕΔ κινούταν στη λογική ότι θα επέτρεπε εξοικονόμηση πόρων στον οργανισμό μιας και δεν θα χρειαζόταν η καταβολή ενοικίων πλέον, ενώ θα ήταν πιο εύκολα προσβάσιμος για τους κατοίκους της πόλης τουλάχιστον. Ωστόσο, από την κατάσταση του κτηρίου, δεν φαίνεται να «τρέχει» η απόφαση αυτή…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή