Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγνοείται ο Ζούμα , δύο τα ερωτηματικά ενόψει Πετριτή για τον ΑΟ Τρίκαλα

Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα ο ΑΟ Τρίκαλα και επί της ουσίας ξεκίνησε η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Πετριτή (14:00).

Τα απόνερα της ισοπαλίας με την Χαλκίδα επιβάλλεται να μαζευτούν (σ.σ αναφερόμαστε στην προπονητολογία που προέκυψε από την ίδια την διοίκηση) και οι κυανέρυθροι να πάνε για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος αμφίβολοι είναι οι Λώττας και Αλεξίου ενώ αγνοείται η τύχη του Γκιντεόν Ζούμα που αναχώρησε για την Πορτογαλία.

Πριμ 2 χιλ. ευρώ για την ισοπαλία στα Τρίκαλα!

Πριμ 2 χιλιάδων ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες του ΑΟ Χαλκίς για την πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία στα Τρίκαλα.

Τα 1000 ευρώ θα τα προσφέρει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των ‘νερατζούρι’ Φαίη Φρατζεσκάκη και από 500 ευρώ θα συμβάλουν στο πριμ, που θα δοθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο -παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ- Ντίνος Διαμάντης και ο -παλιός πρόεδρος και χορηγός του ΑΟΧ- Βασίλης Ταρνανάς, που παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών της ευβοϊκής ομάδας.

Σε περίπτωση νίκης το πριμ θα έφτανε το ύψος των 4 χιλιάδων ευρώ, όπως είχε γίνει γνωστό στην αποστολή της ομάδας της Χαλκίδας, με τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΟΧ να εκφράζουν την ικανοποίηση τους τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση και να αισιοδοξούν πως η αγωνιστική συνέχεια του ΑΟΧ θα είναι ακόμη καλύτερη, ώστε να φτάσει στον στόχο της παραμονής.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή