Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγωνία του Συλλόγου ΑμεΑ «Ελπίδα» για την δωρεά Δεληλίγκα

Μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ «Ελπίδα» ήταν παρόντες στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων, με τους γονείς παιδιών με αναπηρία να περιμένουν με έκδηλη ανησυχία για την πορεία της αξιοποίησης της δωρεάς του Μπάμπη και της Γιάννας Δεληλίγκα.

Προς τιμήν του Δήμαρχου Τρικκαίων και όλων των παρευρισκομένων αρχηγών της αντιπολιτεύσεως, όλοι συμπορεύτηκαν στο θέμα, τονίζοντας την ανάγκη εξεύρεσης πόρων.

Ο Δήμαρχος κ Δημήτριος Παπαστεργίου τόνισε ότι ο Δήμος έχει ολοκληρώσει την μελέτη αλλά και καθετί δυνατό για την προώθηση του έργου ανακατασκευής.

Η ευθύνη πλέον μετατοπίζεται και αναμένουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας να βρει πόρους και να εντάξει το έργο σε κάποιο πρόγραμμα.

Σχετικά με το γνωμικό που ακούστηκε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου «ουδείς υποχρεούται εις τα αδύνατα», θα πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι οποιαδήποτε επένδυση πραγματοποιείται και αφορά τα άτομα με αναπηρία έχει ανταποδοτικά οφέλη στην κοινωνία γιατί δημιουργεί θέσεις εργασίας και απελευθερώνει εργατικό δυναμικό.

Μόνο μια κοινωνία, η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδο μπορεί να αρνηθεί μια τέτοια επένδυση. Άλλωστε τα άτομα με αναπηρία αποδεικνύουν καθημερινά ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά!

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή