Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγωνιστική βελτίωση του Α.Ο. Τρίκαλα και φιλική νίκη επί της ΑΕΛ

Ο Α.Ο Τρίκαλα δείχνοντας αγωνιστική βελτίωση, επικράτησε 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων της ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα.

Η ομάδα των Τρικάλων κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 20λεπτο  χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ στο 5΄με τον  Μίλιεβιτς, στο 7΄με τον Καπό που έχασε τετ-α-τετ, στο 14' με τον  Μίλιεβιτς και στο 19' με τον Τεγούση.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά στο 32΄ο Καπός βγήκε και πάλι τετ-α-τετ και ανατράπηκε με τον ίδιο να ευστοχεί στο πέναλτι.

Στο 57΄ο Γιαννιτσάνης που επέστρεψε στην ΑΕΛ αστόχησε προ κενής εστίας, ενώ στο 80΄ήρθε το 1-1 με σουτ του Ντέλετιτς έξω από την περιοχή. Τη νίκη πήρε ο ΑΟΤ στο 86', όταν το σουτ του Μανώλη από το σημείο του πέναλτι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

AOT (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος (85′ Ζγκούρι), Γιαννίτσης (72′ Γκαλίτσιος), Κοτσώνης, Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης (55′ Αναστασόπουλος), Τσιάρας, Μίλιεβιτς (86′ Μανώλης), Τσίπρας (55′ Τόμιτς), Καπός (86′ Ντιατά).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Σαφαρίκας, Μασούρας, Κούσας, Γιοβάνοβιτς (46′ Καρατάσιος), Κόντορ, Λαγός, Ανδρεόπουλος (69′ Φατιόν), Κρητικός (69′ Ρέντζας), Γιαννιτσάνης, Μπάμπιτς (46′ Κρίζμαν), Περόνε (69′ Ντέλετιτς).

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή