Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άγριες κόντρες τις νύχτες στα Τρίκαλα

«Κόντρες θανάτου» στήνονται αρκετά συχνά στα Τρίκαλαμε τους οδηγούς να αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες, παίζοντας κορώνα γράμματα τις ζωές τους,  σημαίνοντας παράλληλα κόκκινο συναγερμό στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το ραντεβού δόθηκε επί της ε.ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων, στα φανάρια των Αγίων Θεοδώρων και στην περιοχή κατέφθασαν δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανές.

Το σκηνικό όμως, έφτασε στα «αυτιά» της Αστυνομίας που έφτασε στο σημείο και χάλασε τα σχέδια των επίδοξων κασκαντέρ.

Έως πότε θα συνεχίζεται αυτό το κακό;

Την ώρα που στους δρόμους της χώρας καταγράφονται αμέτρητα τροχαία δυστυχήματα που «κοστίζουν» ζωές, το ζήτημα με τους αυτοσχέδιους αγώνες, παραμένει σοβαρό και στο ν. Τρικάλων.

Η Τροχαία Τρικάλων προσπαθεί να κάνει το χρέος της, δίνοντας βαρύτητα τόσο στην καταστολή, όσο και στην πρόληψη – ενημέρωση. Βέβαια, ο νέος νομίζει ότι έχει το στοιχείο της «Αθανασίας»! Δεν το ενδιαφέρουν οι συνέπειες, αν «φάει» πρόστιμο γιατί οδηγεί χωρίς κράνος. Θα πατήσει το γκάζι της φτιαγμένης μηχανής και θα φύγει…

Γονείς, ανυποψίαστοι στο σπίτι, με τα παιδιά τους έξω να βάζουν κόντρες, πολλές φορές ούτε καν με άδεια οδήγησης ή μόνο για 50αρακι και οδηγούν χιλιάρα ή με δίκυκλο του φίλου τους.

Ενημέρωση για την πρόληψη χρειάζεται συνεχώς. Και ένα παιδί να ακούσει και να αντιληφθεί την επικινδυνότητα των πράξεων του, θα είναι κέρδος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή