Αγρίνιο: Έθαψαν το παιδί τους στην Αλβανία αλλά δεν μπορούν να επιτρέψουν Ελλάδα

Ένα τραγικό περιστατικό που βύθισε στο πένθος την Κοινότητα της Κυψέλης, στις 26 Απριλίου.

Οι χαροκαμένοι γονείς έχασαν το μοναδικό βλαστάρι τους, που κηδεύτηκε στην Κυψέλη, ενώ η ταφή του έγινε στην γειτονική Αλβανία. Από εκεί και πέρα, όμως, εκτός απο τον χαμό του μοναδικού παιδιού τους, οι γονείς του Γαβριήλ, καλούνται να αντιμετωπίσουν και μια ακόμη δυσάρεστη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, ο πατέρας του 14χρονου αντιμετωπίζει πρόβλημα με την είσοδο του στην Ελλάδα , σε αντίθεση με τη γυναίκα του που μπορεί κανονικά να εισέλθει στη χώρα. Το ζευγάρι δουλεύει στην περιοχή της Κυψέλης εδώ και πολλά χρόνια όπου και διαμένει.

Αλλωστε και ο Γαβριήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί. «Σε αυτή τη δύσκολη φάση το ζευγάρι χρειάζεται ο ένας τον άλλο.

Η γυναίκα είναι είτε υποχρεωμένη να γυρίσει στην Ελλάδα και να εργαστεί, είτε να παραμείνει στην Αλβανία με τον άνδρα της, όπου ουσιαστικά δεν έχουν ούτε μέρος να μείνουν, ούτε κάπου να δουλέψουν.

Το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί», δηλώνει χαρακτηριστικά ο προεδρος της Κυψέλης Στράτος Ηλιάδης, που απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες να αντιμετωπίσουν με κατανόηση και ανθρωπισμό την κατάσταση, ώστε το ζευγάρι να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει τη ζωή του στο χωριό. Μια ζωή μισή, μιας και πλέον δεν θα έχουν μαζί τους το μοναχοπαίδι τους, που χάθηκε από ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, λίγες μέρες πριν…©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή