Άγριο ξύλο για οικονομικές διαφορές στα Τρίκαλα

Σοβαρότατο επεισόδιο με ξύλο μέχρις τελικής… πτώσεως μεταξύ Τρικαλινών επιχειρηματιών για οικονομικές διαφορές έλαβε χώρα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του trikalanews.gr χθες στην πόλη μας.

Η αρχική φιλονικία ξεκίνησε μεταξύ έξι (6) επιχειρηματιών χθες το απόγευμα σε επιχείρηση της πόλη μας, όταν οι πέντε εξ αυτών κατηγόρησαν τον έκτο ότι τους έχει “φάει” αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, και τα πνεύματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Η φιλονικία εξελίχθηκε σε χειροδικία και οι αρχικές «ψιλές» σε… κλοτσοπατινάδα με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και οι αντιμαχόμενοι να οδηγηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Όμως οι χειροδικίες δεν σταμάτησαν ούτε και στην Αστυνομική Διεύθυνση (!), με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών (ο “κατηγορούμενος” σύμφωνα με τους υπολοίπους για την υπεξαίρεση του ποσού) να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων με αρκετά τραύματα όπου και νοσηλεύεται.

Η οικονομική κρίση είναι προφανές ότι έχει οδηγήσει πολλούς σε αναζήτηση “υπόγειων” δρόμων εξεύρεσης κεφαλαίων, οι οποίοι πάντως είναι πολύ ριψοκίνδυνοι. Ενέχουν τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν και ο δράστης (ή οι δράστες) αντί να πλουτίσει, να βρεθεί στο Νοσοκομείο και δαρμένος και κατηγορούμενος…
 
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή