Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Η «Σοφία» και η πρώτη φορά Αριστερά!

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.  Φωτορεπορτάζ  χιονισμένων τοπίων, ένα βήμα από την πόλη των Τρικάλων.

Χιονίζει και είναι ωραία! Αυτή είναι μια συνηθισμένη έκφραση…

Να θυμόμαστε μόνο, ότι το χιόνι δεν είναι για όλους, μια όμορφη υπόθεση! 

Ας πούμε ένα παράδειγμα:

Υπάρχουν ζώα που μένουν απροστάτευτα στο χιονιά και τον παγετό που συνήθως ακολουθεί, όταν πέφτει χιόνι… αρχές Γενάρη μήνα.
Ας πούμε και ένα άλλο παράδειγμα:

Υπάρχουν σπίτια που δεν έχουν κεντρική θέρμανση, για να ζεσταθούν, και έξω πέφτει χιόνι με ότι άλλο το ακολουθήσει… αρχές Γενάρη μήνα!

Για το πρώτο παράδειγμα, υπεύθυνη είναι  η ανθρωπιά του κάθε ιδιοκτήτη ζώου. Η ευαισθησία του. 

Για το δεύτερο παράδειγμα, ας ψάξουν στον όρο ενσυναίσθηση, ποιος φταίει… όλοι οι κύριοι και κυρίες των προηγούμενων κυβερνήσεων μετά την μεταπολίτευση και φυσικά η κυβέρνηση  «πρώτη φορά Αριστερά»!  

Πώς είπατε; Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που κρύωναν στα σπίτια τους;

Φυσικά. Και πάντα υπήρχαν άνθρωποι χωρίς σπίτια!  Άστεγοι! 

 Έτσι είναι. Δίκιο έχετε. Μα δεν νομίζετε – αν θέλετε να είμαστε ειλικρινείς –  ότι τα τελευταία χρόνια παραεξευτελίστηκε η κατάσταση και με τους άστεγους και με εκείνους που δεν έχουν να ανάψουν καλοριφέρ στα σπίτια τους;  
 
Η φύση όμως, δεν γνωρίζει από τα ανείπωτα των ανθρώπων και των κυβερνήσεων. Η φύση, κάνει  την δουλειά της, με σοφία, πάντα! 

Έτσι, η «Σοφία» – καθώς από το 2017 οι κακοκαιρίες έχουν όνομα και στην Ελλάδα, βαφτιζόμενες αλά Αμερικάνικα  – άγγιξε σήμερα μετά το μεσημέρι για τα καλά τα Τρίκαλα. 

Ελάχιστα δε, έξω από την πόλη, την ώρα που άρχισε η δυνατή χιονόπτωση, το trikalanews.gr τράβηξε και εξασφάλισε για τους αναγνώστες του, μια σειρά φωτογραφιών τις οποίες και  σας τις παραδίνει.  Καλή σας θέαση. 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή