Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Η Ιστορία της πυγμαχίας του Παναναθηναικού στην Ελλάδα

Με αντίπαλο τον Arslan Khataev ο Μανώλης Παπαδόπουλος και προπονητή τον Γιάννη Αιδινιώτη έκανε τον πρώτο επίσημο διεθνή αγώνα του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under 22 στην Ρουμανία.

«Επειδή ορισμένοι μου την λέτε για τις μεταγραφές, αυτόν εγώ τον έφτιαξα, είναι Παναθηναϊκός, ΚΡΗΤΙΚΟΣ και Έλληνας», είπε ο Γιάννης Αιδινιώτης στην συνέντευξή του. 

Αιδινιώτης και Παπαδόπουλος τίμησαν την Ελληνική σημαία με την συμμετοχή της Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under 22 στην Ρουμανία.
 
Να σημειώσουμε ότι ο αντίπαλος του Μανώλη Παπαδόπουλου, είναι Ρώσος πυγμάχος που έκανε εθνική μεταγραφή στη Φινλανδία, όπου και αγωνίζεται. Συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό νέων το 2015. Ασημένιος στο πανευρωπαϊκό νέων το 2016, συμμετοχή στο παγκόσμιο νέων το 2016, συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά στο Baku για τους Ολυμπιακούς του ΡΙΟ. Χρυσός στο τουρνουά “EMIL JECHEV“ στη Βουλγαρία. 

Στιγμιότυπα του αγώνα με αντίπαλο τον ARSLAN KHATAEV ο Μανώλης Παπαδόπουλος  από τον πρώτο επίσημο διεθνή αγώνας του Μανώλη Παπαδόπουλου στο εξωτερικό.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή