Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Η Καλαμπάκα φωταγωγήθηκε Χριστουγεννιάτικα χθες βράδυ

Φωταγωγήθηκε Χριστουγεννιάτικα χθες βράδυ, 30 Νοεμβρίου η Καλαμπάκα. Η ομολογουμένως καθαρή πόλη, κάτω από το βλέμμα των Μετεώρων, έβαλε τα Χριστουγεννιάτικά της,  τα οποία πηγαίνουν πολύ με τα λουλούδια – πανσέδες και κυκλάμινα – που έχει ομορφοφυτεμένα στις μικρές της πλατείες.

Όπως πληροφορηθήκαμε στο trikalanews.gr από καταστηματάρχες, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας, προγραμματίζει ενός των ημερών, σε συνεργασία με τα καταστήματα, να στολίσει τις εισόδους των καταστημάτων με ομοιόμορφες κόκκινες μοκέτες και γλάστρες με κατακόκκινα αλεξανδρινά!

Η Φαντασία στην Εξουσία! Θα μπορούσε να σχολιάσει κάποιος. 

Και όλα αυτά, με φόντο τους πανύψηλους βράχους από τα Μετέωρα, φυσικά, που προβάλουν πάνω απ΄ όλα στην Καλαμπάκα και δίνουν με την παρουσία τους, μια επιβλητικότητα που σε καμία άλλη πόλη σε όλο τον κόσμο δεν μπορεί κανένας να συναντήσει!
 
Το σίγουρο είναι ότι ο στολισμός δεν θέλει πολλά λεφτά, θέλει πάνω απ΄όλα καλή διάθεση, θέληση και φυσικά φαντασία, καθώς  χωρίς αυτή, δεν πάει κανένας, πουθενά. Από τον απλό πολίτη, μέχρι τον δήμαρχο! 

«Ανάψανε τα φώτα τα Χριστουγεννιάτικα σήμερα. Είναι φανταστικά. Από πέρσι είναι πολύ καλύτερος ο στολισμός. Αρέσει σε όλους το γιορτινό κλίμα. Και σε ποιον δεν αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Σιγά σιγά θα στολίσουμε και όλα τα μαγαζιά και η Καλαμπάκα θα γίνει ολόκληρη μια γιορτινή πόλη. Αλλάζει η ψυχολογία του ανθρώπου με τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Περιμένουμε πολύ κόσμο στην πόλη αυτές τις μέρες. Ας ελπίσουμε ότι θα τους αρέσει η πόλη μας» δήλωσε στο trikalanews.gr ο κ. Ντούλας Θύμιος ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στην Καλαμπάκα. 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή