Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Η κατάρρευση της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης έχει ξεκινήσει

Η εκπαραθύρωση του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών σηματοδοτεί την οριστική κατάρρευση της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης των Συριζανέλ. Και αυτό για δύο κυρίως λόγους:

Ο πρώτος γιατί αποκαλύπτει την ρήξη της συριζαϊκής κυβερνητικής πλευράς με τους δύο εταίρους της, δηλαδή με το ΠΡΑΤΤΩ του Κοτζιά και με τους ΑΝΕΛ του Καμμένου, όπου ήδη τα σύννεφα του “διαζυγίου” είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Είναι οι δύο εταίροι που στο κυβερνητικό στρατόπεδο εμφανίζονταν ως πατριωτικές συνιστώσες στο εσωτερικό του.

Ο δεύτερος και ίσως πιο εμφανής μεσοπρόθεσμα, είναι γιατί με το “κάψιμο” του Κοτζιά ανοίγει ο ασκός του Αιόλου όσον αφορά τις αποκαλύψεις του: Ήδη μίλησε για τα 50 εκατ. ευρώ του Σόρος (τα οποία “δεν άκουσε” ο Σπίρτζης στο υπουργικό συμβούλιο), ενώ η “σφαγή” με τον Καμμένο συνεχίζεται αδιάκοπα.

Όσοι γνωρίζουν τον Κοτζιά και τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του, ξέρουν ότι προετοιμάζει “χειρουργικό χτύπημα”. Σαν κι αυτό που έκανε από την Κρήτη όπου εκτός των καταγγελιών για όσα είπε ο Καμμένος, επί της ουσίας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό “άβουλο, αμίλητο, αδύναμο”! Πέραν αυτού ο ίδιος διαμηνύει προς όλους: “Αν με προκαλέσουν κι άλλο θα το κάνω Κούγκι”…

Τελικά αυτή η κυβέρνηση είναι πράγματι μια… ωραία ατμόσφαιρα!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή