Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Η κοπή πίτας της Ακαδημίας του Α Ο Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, στον χώρο των γηπέδων Φλαμουλίου.

Μετά τις προπονήσεις των μικρών της Ακαδημίας, έγινε και η κοπή της πίτας, παρουσία των διοικούντων του συλλόγου, προπονητών, επισήμων και γονέων και ανταλλάχθηκαν οι καθιερωμένες ευχές για την χρονιά που διανύουμε.

Την πίτα (η οποία ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου Τριζώνης) ευλόγησε ο πάτερ Γεώργιος Πολυγένης.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Κώστας Καρακούσης, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά και τους προπονητές για την συνεχή προσπάθεια τους και έκανε ιδιαίτερη μνεία στους γονείς οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Παπαστεργίου, εκτός από τις ευχές του στον σύλλογο, τόνισε σε όλους το σημαντικό έργο που έχει ξεκινήσει ήδη στην Σωτήρα και θα στεγάσει τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του ΑΟΤ επισημαίνοντας ότι θα είναι από τα καλύτερα και αρτιότερα και θα λύσει επιτέλους το χρόνιο γηπεδικό θέμα για την ανάγκες των μικρών αθλητών του ιστορικού συλλόγου της πόλης.

Παραβρέθηκαν επίσης και απηύθυναν χαιρετισμούς και ευχές στην Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Εμπορίου Χρήστος Γακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας,  ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Άκης Αναστασίου, οι πολιτευτές Κώστας Φαμίσης και Κωνσταντίνος Παπευθυμίου και ο Βαγγέλης (Τζόνι) Παραπραστανίτης εκ μέρους της ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα.

Χαιρετισμό με τις καλύτερες ευχές προς όλους απέστειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, Κώστας Παρδάλης, ο οποίος απουσίασε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Τυχεροί οι οποίοι βρήκαν τα φλουριά, οι αθλητές, Βασίλης Μήτσιος, Γιώργος Τσιούνης, Ραφαήλ Λάππας και Μάριος Σελαμάϊ.

Κερδίζουν δώρα (μπάλα και αθλητική φόρμα) από την εταιρία Givova Hellas (Δημήτρης Πετρωτός), δωροεπιταγές από το κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», δωροεπιταγή από το Βιβλιοπωλείο «Πανουργιάς».

Καλή χρονιά με Υγεία σε όλους

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή