Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Η νίκη έρχεται από τους Γόμφους για το Γιώργο Ηλιάδη

Το δικό τους μήνυμα νίκης και στήριξης έδωσαν στον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Ηλιάδη, οι κάτοικοι στους Γόμφους. 

Ο νεαρός πολιτικός επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή το βράδυ της Τρίτης, συνοδευόμενος από φίλους του- όπως σε όλες τις περιοδείες του άλλωστε- και σε ένα ιδιαίτερο ζεστό και φιλικό κλίμα, αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες πάνω σε διάφορα θέματα.
 
Στο επίκεντρο τέθηκαν θέματα της επικαιρότητας, τα προβλήματα που καλούνται να φέρουν εις πέρας και φυσικά η ανάγκη να δοθούν άμεσα ουσιαστικές λύσεις, ώστε να σταματήσουν οι πολίτες να υποφέρουν από τις σκληρές μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται. 

Και σε αυτή τη συνάντηση, οι κάτοικοι εξέφρασαν τη στήριξη τους στο Γιώργο Ηλιάδη, αφού συναντούν στο πρόσωπο του έναν νέο άνθρωπο με διάθεση και μεράκι για την επίλυση καίριων ζητημάτων. 

Στήριξη που την έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή, καθώς η απλότητα και οι οικειότητα τον διακρίνουν. Άλλωστε, είναι ένας … από αυτούς, απλός πολίτης, έξω από κομματικούς σωλήνες και πολιτικές οικογένειες. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή