​Η υποψήφια ευρωβουλευτής Καλυψώ Γούλα στα Τρίκαλα

Επαφές με φορείς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχε η υποψήφια ευρωβουλευτής Καλυψώ Γούλα, κατά την περιοδεία της στον τόπο καταγωγής της, τα Τρίκαλα.

Η κ. Γούλα συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη, καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου, Χρήστο Γακόπουλο, με τους οποίους συζήτησε αναλυτικά τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιφερειακής ενότητας. Ο κ. Μιχαλάκης την ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας και κυρίως τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε για την προβολή και αξιοποίηση όλων των περιοχών ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της περιοχής με στόχο την προσέλκυση τουρισμού. Κατά την επίσκεψή της στα γραφεία της Περιφέρειας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Τρικάλων, Κωνσταντίνο Βήτα.

Στη συνέχεια η υποψήφια ευρωβουλευτής επισκέφτηκε το Δημαρχείο Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, παρουσία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων της διοικούσας παράταξης, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην αξιοποίηση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Μάλιστα, μοιράστηκαν με χαρά την πληροφορία ότι ο πατέρας του Δημάρχου ήταν συμμαθητής με τον δικό της πατέρα στο γυμνάσιο Τρικάλων.

Η κ. Γούλα είχε επίσης συνάντηση στα γραφεία της ΝΟΔΕ με τον πρόεδρο Κώστα Τρέλλη, τον γραμματέα Γιάννη Κουτσονάσιο και μέλη της οργάνωσης, παρουσία του πρώην βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη, με τους οποίους συζήτησε την κρισιμότητα των επερχόμενων ευρωεκλογών για το μέλλον της Ευρώπης και την αναγκαιότηταγια την Ελλάδα να έχει ισχυρότατη παρουσία η Νέα Δημοκρατία στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς είναι το μόνο κόμμα με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Συνάντηση είχε και με τον πρόεδρο Νίκο Γουγουλάκη και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, με τους οποίους συζήτησε θέματα του κλάδου και τον σημαντικό ρόλο που έχουν οι ηγεσίες των κατά τόπους συλλόγων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που έχουν πολλαπλασιαστεί εξαιτίας της κρίσης.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή