Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ηγετική Εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά στα Τρίκαλα

Θερμή υποδοχή έτυχε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη  Γεννηματά  στα Τρίκαλα την Πέμπτη 4/7 το απόγευμα, από οπαδούς και φίλους του Κινήματος καθώς και από το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών, με έντονη παρουσία του υποψήφιου βουλευτή Κώστα Φαμίση που έδωσε ένα ξεχωριστό πολιτικό χρώμα με την παρέα των νεαρών με τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, υποδέχτηκαν την κ. Γεννηματά με κόρνες και ντουντούκες θυμίζοντας παλαιές καλές εποχές του Κινήματος.

Ο Κώστας Φαμίσης με την ακολουθία του παρακολούθησε όλη την παρουσία της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ  κ. Γεννηματά ακόμα Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων όπου έκανε κάποιες βραβεύσεις.

Να θυμίσουμε ο Κώστας καταγόμενος από την Καλαμπάκα με τις ξεχωριστές του ιδιότητες του Πανεπιστημιακού και Επιχειρηματία, δίνει τις τελευταίες του πολιτικές μάχες οργώνοντας  κάθε χωριό του Ν. Τρικάλων σε όλο το φάσμα ζητώντας την ψήφου του κόσμου να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρει μία θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας  τα συμφέροντά τους.
Αυτό  φαίνεται ελπιδοφόρο για τον κ. Φαμίση αφού οι Άνθρωποι που συναντάει βλέπουν στο πρόσωπό του έναν  Άνθρωπο με αγάπη  με όραμα και όρεξη προσφοράς για τον Τόπο και τους πολίτες του Νομού.

Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Φαμίσης δίνει σήμερα Παρασκευή   το καλλίτερο εαυτό ούτως ώστε να καλύψει όλα τα χωριά του κάμπου και του ορεινού όγκου, για να έχει πλήρη κάλυψη  ο προεκλογικός του Αγώνας.

Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή θα επισκεφτεί  την Καλαμπάκα –Πύλη και Χωριά της Καλαμπάκας. Ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί Καρυές –Αγία Κυριακή, Γλίνος, Νομή, Κεραμίδι.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή