Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ημέρα Καριέρας» στο Ι.Ε.Κ του ΟΑΕΔ Καρδίτσας

Στην κατάμεστη αίθουσα Εκδηλώσεων του ΟΑΕΔ Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Καριέρας» που εμπνεύστηκαν, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν η Διευθύντρια Ελευθερία Καρκαλέτση και οι εκπαιδευτικοί Άννα Παπαντώνη,  Ελπίδα Ντηλιά και Μαρία Πανουργιά του ΙΕΚ ΟΑΕΔ .
Ημέρα αφιερωμένη στους καταρτιζόμενους του τμήματος «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» του Ι.Ε.Κ ΟΑΕΔ Καρδίτσας, σε συνεργασία με την εταιρεία «ΚΥΑΝΑ».
Την εκδήλωση παρακολούθησαν το Συμβούλιο του Συλλόγου  Κομμωτών, εργοδότες Κομμωτές της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας, οι καταρτιζόμενοι του Ι.Ε.Κ, μαθητές της ΕΠΑ.Σ  και πολλοί απόφοιτοι, όλοι των τμημάτων Κομμωτικής των Σχολών του ΟΑΕΔ.
Οι Τεχνικοί της Εταιρείας παρουσίασαν Νέες Τεχνικές εργασίες και Εξελίξεις στο κλάδο της Κομμωτικής ( Βραδινά χτενίσματα-καινοτόμες πρωτότυπες  βαφές κ.ά.). Η εκδήλωση ξεκίνησε το μεσημέρι 15:00 και τελείωσε στις 17:30 έχοντας επιτύχει το στόχο της:
• Να ενεργοποιήσει τους καταρτιζόμενους του Ι.Ε.Κ που συνεργάστηκαν εθελοντικά για την «Ημέρα Καριέρας» με τα μέλη και τους Τεχνικούς της Εταιρείας.
• Να βιώσουν οι καταρτιζόμενοι μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της κομμωτικής και να κάνουν επαγγελματικές επαφές.
• Να δοθεί η ευκαιρία στους καταρτιζόμενους να έρθουν σε επαφή με τους εργοδότες, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και η προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους, είτε στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης, είτε στα πλαίσια απασχόλησής τους στις επιχειρήσεις τους.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή