Τα νέα της πόλης

​Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκας – Τρικάλων

25 Feb 2019
​Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκας – Τρικάλων

Το Γραφείο Τρικάλων της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Το Γραφείο Τρικάλων της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας – Τρικάλων, που φέτος θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, αποδεχόμενοι την πρόσκληση των LifeWalkers και με την συνδρομή των διοργανωτών, θα βαδίσουν και εκείνοι την διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, δείχνοντας με το παράδειγμα τους ότι η σωστή άσκηση είναι υγεία και προκαλεί ευεξία. Παράλληλα, θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, αλλά και για τα οφέλη της σωστής και συστηματικής άσκησης.

Οι διοργανωτές εξασφάλισαν για την ομάδα τους μειωμένη συμμετοχή 10 ευρώ, βοηθώντας έτσι τον σκοπό της οργάνωσης και την συμμετοχή όσων περισσότερων περιπατητών γίνεται.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία των LifeWalkers και την δική τους προσπάθεια, επικοινωνήστε μαζί τους στο 6986797446 για να δηλώσετε συμμετοχή.

admins
Author: admins



Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.