Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αιέν αριστεύειν για το 4ο Πειραματικό Λύκειο Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»!

 Αιέν αριστεύειν για το 4ο Πειραματικό  Λύκειο Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»!

Με πέντε βραβεία επέστρεψαν οι μαθήτριες και οι μαθητές των ομίλων «Θεατρικό Εργαστήρι» και «Κινηματοθέατρο» του 4ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» από τους πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη από τις 7-9/3/2024.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 53 σχολεία και 650 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια.

Οι αγώνες αφορούσαν διάφορες πτυχές της καλλιτεχνικής έκφρασης, όπως θέατρο, ποίηση, φωτογραφία, βίντεο, ζωγραφική, μουσική. Την Παρασκευή 08/03 ανέβηκε η παράσταση “Dancing with cats”  των ομίλων στον χώρο του θεάτρου στα Εκπαιδευτήρια.

Το έργο ενθουσίασε κοινό και κριτική επιτροπή, όπως φάνηκε από τα θερμά χειροκροτήματα, και απέσπασε επαίνους από τα μέλη της κριτικής επιτροπής για την άψογη παρουσίαση.

Το Σάββατο 9/03, το απόγευμα, ανακοινώθηκαν τα βραβεία και το «Dancing with cats” απέσπασε το 2ο βραβείο θεάτρου, το βραβείο κινησιολογίας και το βραβείο ενδυματολογίας. Παράλληλα, στη φωτογραφία της μαθήτριας Σπανιά Θεοφανίας αποδόθηκε το βραβείο κοινού, ενώ στο ποίημα της μαθήτριας Γκιολέ Μελίνας απενεμήθη εύφημος μνεία.

Η εμπειρία της συμμετοχής για πρώτη φορά του σχολείου μας στους Αγώνες Τέχνης ήταν πολύτιμη και απέδειξε τις δυνατότητες που έχουν οι μαθητές και μαθήτριές μας για πανελλήνιες διακρίσεις.

Είχαν επίσης την ευκαιρία να συναγωνιστούν με άλλα σχολεία και να διακριθούν, ώστε να ανταμειφθούν η επιμονή, ο κόπος, το ταλέντο και οι δεξιότητές τους.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό με τις δημιουργίες τους και έφεραν στο σχολείο μας τόσο σημαντικές διακρίσεις.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη και τη Γενική Διευθύντρια Ασπασία Χασιώτη για την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία τους. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί για τους ομίλους «Θεατρικό Εργαστήρι» και «Κινηματοθέατρο» είναι η κα Πουλιάνα Λουίζα ΠΕ 06 (Αγγλικής) και ο κος Παπαδημητρίου Αθανάσιος ΠΕ02 (Φιλόλογο) αντίστοιχα.

Για τη συμμετοχή της μαθήτριας Γκιολέ Μελίνας στο διαγωνισμό ποίησης υπεύθυνη ήταν η κα Ζήση Στεργιανή ΠΕ02 (Φιλόλογος). Τους μαθητές και τις μαθήτριες στη Θεσσαλονίκη συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί Πουλιάνα Λουίζα, υποδιευθύντρια του σχολείου, ο Παπαδημητρίου Αθανάσιος και η Ζωή Τσιάκα, ΠΕ06-Αγγλικής.

Οι συμμετέχοντες-ουσες μαθητές-τριες ήταν οι:

Καλύβα Μαρία, Καντζούρα Μαρία-Αντωνία, Παπαστεργίου Ευθυμία-Μαρία, Δεληντζή Ουρανία, Κάβρα Ανθή, Γούλα Ευαγγελία, Παπαχρήστου Μαριάννα, Αυγέρη Ειρήνη, Γεροκώστα Θεοδώρα, Αργυροπούλου Εύα, Καραΐσκος Σωτήρης, Γούσιος Κωνσταντίνος, Πρόκο Ιλιάνα, Ζαφόλια Αλεξάνδρα, Πόλλα Λορένα, Γεροκώστα Μαρίλια, Δημητριάδης Θωμάς, Κοτολλάκου Αντριάνα, Σκρέκας Πάρης, Λαμπρίδης Λάμπρος, Ράπτης Αλέξανδρος, Σπανιά Θεοφανία, Παντέρα Ραφαηλία, Μπιλιάλη Αθανασία, Γκιολέ Μελίνα, Καραβασίλη Γεωργία-Μαρία, Παπακώστα Ευαγγελία, Κωνσταντούλα Χριστίνα, Γεροκώστα Μαρίλια, Μητρονάτσιου Αγγελική, Κουβάτα Ελευθερία, Γκίκα Ελένη, Γιαννή Μαρία-Άννα , Καραγεώργου Μαγδαληνή, Στεργίου Άννα-Μελίνα, Κωτούλας Βασίλης, Δεληλίγκα Δέσποινα, Ντίνα Θεοδώρα, Χήρα Δέσποινα.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή