Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο «Μάτι» του Αλέξη Τσίπρα

Στο πυρόπληκτο «Μάτι» και στον τόπο της φονικής πυρκαγιάς, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μια επίσκεψη που δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι.

Κατά την παραμονή του στον χώρο, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Συντονιστικό, είχε συνομιλία με τους Πυροσβέστες, ενώ μίλησε και με κατοίκους της περιοχής.

Λίγη ώρα μετά την επίσκεψη, ο Πρωθυπουργός, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Twitter» φωτογραφίες από την παρουσία του στην περιοχή και «τιτίβισε» πως «Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές.

Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης».

ΝΔ: Οι πολίτες δεν πείθονται από επικοινωνιακά τεχνάσματα

Από το γραφείο τύπου της Ν.Δ., λίγο αργότερα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον.

Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή