Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αίγινα: Τρεις μαθήτριες στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με πούλμαν

Ενώπιων των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο οδηγός του πούλμαν, του οποίου «λύθηκε» το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθητές, στην Αίγινα.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 12:00 το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου όταν «λύθηκε» το χειρόφρενο του πούλμαν και έπεσε πάνω σε ένα άλλο πούλμαν που κατέβαζε μαθητές εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr δύο λεωφορεία ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους «λύθηκε» το χειρόφρενο από το ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα τρεις μαθητές, ηλικίας 15 ετών να σφηνώσουν ανάμεσα σε αυτό και ένα ακόμα πούλμαν.

Συνολικά τραυματίστηκαν δύο κορίτσια και ένα αγόρι από το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου.

Και οι τρεις μαθητές διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας με τον έναν να είναι σοβαρά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

 

Όπως αναφέρει το aeginaportal.gr τα δύο από τα κορίτσια φέρουν εκδορές και το αγόρι κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους λύθηκε το χειρόφρενο με το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίνης να διερευνά τα αίτια.

Ο οδηγός του λεωφορείου είναι 40 ετών.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή