Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ικανοποιητική συμμετοχή, παρά την ταλαιπωρία

Παρά το γεγονός ότι η ταλαιπωρία των ψηφοφόρων στις σημερινές τετραπλές κάλπες ήταν πρωτοφανής, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν ξαναγίνει εκλογές στην Ελλάδα, όσο και σε τοπικό επίπεδο, που οι κάλπες να είναι… τέσσερις, ενώ ο κάθε ψηφοφόρος να αναγκάζεται να ψηφίσει σε δύο διαδοχικά εκλογικά τμήματα. Να υπενθυμίσουμε ότι η εκλογική διαδικασία προέβλεπε ότι στο ένα εκλογικό τμήμα ο πολίτης ψήφιζε για τις Δημοτικές εκλογές και τα τοπικά συμβούλια, και σε άλλο για τις Περιφερειακές εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

Αυτό σήμανε αυτομάτως ταλαιπωρία για τους ψηφοφόρους, γιατί εκτός των άλλων αναγκάστηκαν να προσέλθουν και σε νέα εκλογικά τμήματα.

Παρόλα αυτά η συμμετοχή των εκλογέων ήταν απολύτως ικανοποιητική, πιθανότατα λόγω του ενδιαφέροντος για τις δημοτικές εκλογές και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της προτίμησής τους.

Η ικανοποιητική συμμετοχή των ψηφοφόρων στο Ν. Τρικάλων πάντως, κρίνεται και ως μήνυμα προς το κυβερνητικό επιτελείο, όσον αφορά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή