Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αιματηρή σύλληψη 30χρονου

Συνελήφθη στον Βόλο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 30χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων, απειλή και κλοπή.
 
Ο 30χρονος, αφαίρεσε από καφετέρια της πόλης κινητό τηλέφωνο και πακέτο τσιγάρα.

Άμεσα διενεργήθηκαν αναζητήσεις και εντοπίστηκε από Αστυνομικούς σε εγκαταλειμμένο οικόπεδο. 

Στην προσπάθεια να ακινητοποιηθεί, ο 30χρονος προέταξε πιστόλι προς το μέρος των αστυνομικών, απειλώντας τους με επικείμενο κίνδυνο ζωής.
 
Στις κατ’ επανάληψη κλήσεις των Αστυνομικών να το αποθέσει στο έδαφος, ο δράστης δεν συμμορφώθηκε, συνεχίζοντας να τους στοχεύει.
 
Ένας από τους αστυνομικούς αρχικά πυροβόλησε μία φορά στον αέρα προς εκφοβισμό και αφού ο 30χρονος συνέχισε να μη συμμορφώνεται, ενήργησε βολή ακινητοποίησης, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό του στο αριστερό πόδι.
 
Το όπλο κατασχέθηκε και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αεροβόλο όπλο, με μεταλλικά σφαιρίδια, το οποίο είχε αφαιρέσει ο δράστης στις 5 Μαϊου από κατάστημα πώλησης όπλων της πόλης.

Επιπλέον από την κατοχή του κατασχέθηκαν μεταλλική αμπούλα, με 49 μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου, καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο δικαιούχο τους.
 
Ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή