Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αιματηρός καυγάς στη Μαγνησία

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς χθες το βράδυ στον Κοκκινόβραχο, που βρίσκεται δυτικά της Ν. Αγχιάλου προς Φάρσαλα, μεταξύ ενός διερχόμενου οδηγού, με έναν κτηνοτρόφο και τον αδελφό του, λόγω του ότι ο πρώτος ήθελε να περάσει με το αυτοκίνητο και πρόβατα τον εμπόδιζαν, διότι βρισκόταν στην μέση του δρόμου!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 46χρονος οδηγός προσπάθησε να περάσει τον δρόμο, αλλά τον εμπόδιζαν πρόβατα του κτηνοτρόφου, με αποτέλεσμα να σταματήσει και να μαλώσει μαζί του, λέγοντας να πάρει τα ζώα από τον δρόμο.

Ο βοσκός του απάντησε ότι υπήρχε όριο ταχύτητας μέχρι 80 χλμ. και δεν μπορούσε να τρέχει, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά ο βοσκός πήρε μια πέτρα και τον χτύπησε στο κεφάλι.
Ο 46χρονος έπεσε στον δρόμο, ενώ στο μεταξύ στο σημείο πήγε και ο αδελφός του φερόμενου ως δράστη, που επίσης χτύπησε τον οδηγό, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι, ενώ ήδη ήταν αιμόφυρτος από το χτύπημα στο κεφάλι με την πέτρα.

Στο σημείο πήγαν και άλλοι χωριανοί, που τελικά αποχώρησαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Ασθενοφόρο πήγε στον Κοκκινόβραχο, παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Αν και δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αργά τη νύχτα το Α.Τ. Αλμυρού διερευνούσε την υπόθεση, λαμβάνοντας καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους που δεν είχαν τραυματιστεί, ενώ οι δύο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή