Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αισιοδοξία ότι φέτος θα καταφέρει να μην χάσει την «μάχη»

Ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων για τα …κλαδιά.

Την αναμενόμενη «μάχη» που δίνει με τον ερχομό της άνοιξης, καλείται να δώσει με …χόρτα και κλαδιά, ο Δήμος Τρικκαίων, ευελπιστώντας ότι φέτος θα μπορέσει να φροντίσει, ώστε η «σύγχρονη» πόλη να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ότι ο Δήμος δεν θα δεχθεί την ήττα από τα …αποδυτήρια.

Ο Δήμος απευθύνει την κλασσική εποχική έκκληση στους δημότες για συνεργασία στην αποκομιδή κλαδιών αλλά και σε ογκώδη απορρίμματα, καλώντας τους να επικοινωνούν με την τηλεφωνική γραμμή «20000» (2431020000), μια τηλεφωνική γραμμή που τα προηγούμενα χρόνια δεν έδειξε και ιδιαίτερα …αντανακλαστικά στην προσπάθεια με αποτέλεσμα πόλη και περιφέρεια του Δήμου να έχει «πνιγεί» από χόρτα, κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα ακόμη και σε πεζοδρόμια…

«Απαιτείται η βελτίωση της συνεργασίας και η συνεννόηση με τους πολίτες προκειμένου να δηλώνουν, πότε και σε ποιο σημείο επιθυμούν να αποθέσουν υα κλαδιά ή τα ογκώδη αντικείμενα. Μετά από συνεννόηση με την Υπηρεσία, ο πολίτης θα ειδοποιείται, για την ημέρα κατά την οποία θα μπορεί το συγκεκριμένο όχημα να προβεί στην αποκομιδή», αναφέρει η ανακοίνωση και προστίθεται πως «Το κέρδος θα είναι διπλό. Ο πολίτης θα μπορεί να προγραμματίζει την ημέρα των σχετικών εργασιών για το κλάδεμα, αλλά και στην πόλη δεν θα υπάρχουν πεταμένα κλαδιά ή αντικείμενα μεγάλα σε όγκο, που δημιουργούν εστίες μόλυνσης, αλλά και ζήτημα αισθητικής. Αυτή η διαδικασία, βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αφού ο Δήμος Τρικκαίων εξοικονομεί πόρους από την ορθολογική διαχείριση των δρομολογίων των οχημάτων, ενώ, ταυτοχρόνως, οι πολίτες συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της πόλης και των χωριών».
 
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή