Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ισοπαλία οι Νέοι με Σπάτα και παίκτης στο Νοσοκομείο

Ισοπαλία 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Νέων φουτμπολ λιγκ ανάμεσα στον Α Ο Τρίκαλα και τον Αήττητο Σπάτων . Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Αγίας Μονής και είχαμε και σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα της Αθηναϊκής ομάδας, του Σφυρίδη, Σε σύγκρουση του με παίκτη των Τρικάλων έπεσε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του. Με την βοήθεια των γιατρών τις ανέκτησε ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις. 
 

17΄ Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γερεντέ. Ο Σαχασανίδης με ωραία εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 48΄τα Τρίκαλα έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Γκοβίνας με συρτό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην  γωνία της εστίας για το 1-1.

Α Ο Τρίκαλα Κ19: Μπουρούσης, Πούλιος, Γερεντές, Σκαρλέας, Γκοβίνας, Μπαρτζιώκας (91΄Τσιρογιάννης), Νικλητσιώτης,Κοντογεώργος (100΄ Κακούσιος), Αλμπάνης, Αλεξανδρής 61΄Κερασιώτης) Βλάχος.

Αήττητος Σπάτων Κ19: Σφυρίδης( 80΄Καρλατίρας), Κουτσουμπέλας (56΄Πρέντι), Μπεκιάρης, Μπρόσι (60΄Σαβατζόγλου), Δώρης, Μπότσι, Παπουτσής, Κολιαστήρας (85΄ Πρίφτη), Χιλάϊ, Ράγια, Σαχσανίδης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή