Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ισχυρή στήριξη στον Γιώργο Ηλιάδη

Μήνυμα νίκης και ισχυρής στήριξης στον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Ηλιάδη συνεχίζουν να στέλνουν οι κάτοικοι των χωριών, όπου περιοδεύει ο νεαρός πολιτικός. 

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Γιώργος Ηλιάδης βρέθηκε σε Λογγάκι, Κρηνίτσα, Αρδάνι, Ζηλευτή και Παλαιόπυργο, με τις εκδηλώσεις στήριξης και της θερμής αποδοχής να μην απουσιάζουν. 

Και σε αυτή του την περιοδεία ο υποψήφιος βουλευτής επέλεξε το δρόμο του διαλόγου με τους πολίτες και την ανταλλαγή απόψεων, ενώ ενημέρωσε για τις θέσεις τους Κινήματος Αλλαγής πάνω σε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία. 

«Η Παράταξη μας υλοποίησε τις μεγάλες τομές για την οικογένεια, την ισότητα, τις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες. Σήμερα σχεδιάζουμε και δεσμευόμαστε για τις νέες προοδευτικές αλλαγές  για την στήριξη της οικογένειας με διευκολύνσεις για την ανατροφή των παιδιών και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος» ανέφερε με έμφαση. 

Ενώ, σημείωσε ότι «το Κίνημα Αλλαγής αναλαμβάνει πρωτοβουλία διαλόγου με το σύνολο των κοινωνικών εταίρων, για την διαμόρφωση ενός σύγχρονου πλαισίου για την βιώσιμη οικονομία και την ανάπτυξη. Ο διάλογος αυτός απαιτεί καθαρές εξηγήσεις και οι έντιμες δεσμεύσεις, που δημιουργούν τη βάση για το αναγκαίο κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Μην περιμένει κανείς να γυρίσουμε στο παρελθόν».

Παράλληλα, υπογράμμισε για ακόμα μια φορά ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα βρίσκεται στο πλευρό τους, έτοιμος να δώσει οποιαδήποτε μάχη χρειαστεί. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή